La recepta de l’Alba: ARRÒS 5 DELICIES VEGANES

  • 1 tassa d’arròs
  • 2 tasses d’aigua
  • 500 gr pèsols frescos
  • 2 o 3 pastanagues
  • 1 trosset d’embotit vegà
  • 3 tomàquets (del tipus que em vau enviar que no se com es diuen)

Per la truita:

  • 4 cullerades de farina de cigró
  • sal al gust
  • ½ culleradeta cúrcuma
  • all en pols al gust

Fem l’arròs amb l’aigua fins que s’evapori l’aigua.
Treiem els pèsols de les tabelles i els posem en aigua bullint durant uns 4 minuts. Reservem.
La truita la fem barrejant bé tots els seus ingredients fins que no quedin grumulls. Ho posem a una paella amb una mica d’oli i a foc lent la fem com una truita tradicional, o com un crep enrollat. Un cop a temperatura ambient la tallem a trossos. Reservem.
La pastanaga la pelem i tallem a trossos petits, i la saltegem. Hi afegim els pèsols, la truita, l’embotit vegà tallat a dauets, i els tomàquets també tallats. Hi donem unes voltes. Finalment hi afegim l’arròs I quan quedi tot ben remenat, ho servim.

Recepta cedida per l’Alba Juanola,
autora del llibre Mis recetas vegetarianas”. 

Podeu trobar-la a Instagram,
i comprar les seves creacions a Mi tribu veggie. 

Advertisements